- Zij gingen je voor

Transformaties

Ik loop al jaren lang met angst en paniek klachten door onverwerkte trauma’s. Na één proefsessie voelde het al alsof er een enorme last van mijn schouders af is.

Viktoria is een bijzonder aardige en empathische vrouw. Tijdens de sessie legt ze alles duidelijk uit, neemt alle tijd en begeleidt ze je goed. Een echte aanrader voor iedereen die spanningsklachten, trauma’s of burn-out heeft.

- Jina Hayat

Testimonial Erika

Ik had al jaren een benauwd en drukkend gevoel op mijn borst. Bij stress werd dit alleen maar erger.
Ik moet zeggen dat ik het eerst best eng vond om de proefsessie te ondergaan, maar wat ben ik blij dat ik het tóch gedaan heb.
Dat benauwde gevoel in mijn borstkas is weg, ik kan weer vrij ademen en slaap veel beter.

- Erika Barna

Tot nu toe heb ik één proefsessie en één Ademcirkel gedaan. Mijn volgende groepssessie staat al geboekt, want ik merk zo verschrikkelijk veel positieve veranderingen.

Kort gezegd: Van oververmoeid kasplantje op de bank, naar elke dag energie voor leuke dingen.

- Anita van der Wal

Gisteren een proefsessie gedaan bij Viktoria. Wat een ontzettend bijzondere ervaring was dat!! Ik heb in mijn leven veel dingen uitgeprobeerd om beter bij mijn emoties te komen en mijn stress en trauma los te laten, maar dit is echt met niets te vergelijken!

Mijn lijf nam volledig zelf de controle over om de opgebouwde spanning van de afgelopen jaren los te laten. Ook kwamen er oude emoties los en ik kreeg spontaan ingevingen alsof ik ineens alles weer overzag. Na de sessie voelde ik mij meteen opgeruimder van binnen en ontspannen, alsof er een enorme last van mijn schouders viel.

Viktoria heeft mij ontzettend lief en rustig alles vooraf uitgelegd en begeleid tijdens de sessie. Ze geeft je een gevoel van veiligheid en ik durfde mij daardoor meteen te ontspannen bij haar en volledig de diepte in te duiken om los te laten. Iedereen zou dit een keer moeten ervaren in zijn leven; er is niets zweverigs aan.

- Evelien van den Bos

Testimonial Martine

Vandaag was ik voor een proefsessie bij Viktoria voor nekklachten die ik al jaren heb.

Ik vond het mooi hoe ze me begeleidde. Wel moeilijk om je lichaam zijn gang te laten gaan in het ontladen van spanning.

Nu na de sessie enorm moe, maar zoveel meer geaard dan daarvoor. De spanning in mijn nek is veel zachter. Het stroomt weer voor het eerst in hele lange tijd.

Super bedankt voor de bijzondere sessie.

- Martine van der Meulen

Testimonial zonder foto

Bij Viktoria ben ik gestart met een 1-op-1 traject. Inmiddels zijn we bij sessie 4 (van de 10) en ik kan nu al zeggen dat dit de beste investering is geweest in mijzelf die ik ooit heb gedaan.
Het heeft mij al onwijs veel inzichten, positiviteit, ruimte in mijn hoofd en lijf, rust en vertrouwen gegeven.

Bij Viktoria voelde ik mij al heel gauw vertrouwd en op mijn gemak. Ze weet haar brede kennis en eigen ervaring te delen en in te zetten op een mooie wijze. Het zijn hele prettige sessies waarin er een fijne balans is in gesprekken en fysiek aan de slag gaan.

De combinatie van de sessies en de handvaten voor thuis heeft er bij mij voor gezorgd dat ik al snel veel positieve veranderingen heb mogen ervaren in het dagelijks leven (en dat is nog aan het groeien).

Ik ben onwijs dankbaar dat ik terecht ben gekomen bij Viktoria en ik kan met zekerheid zeggen dat mijn leven nooit meer hetzelfde gaat zijn.

- Esmay

Testimonial Tiny Wigman

Het 1-op-1 traject bij Viktoria heeft mij erg veel geholpen. Ik wist niet dat je lichaam en onderbewuste door ademhaling en trillingen zoveel kan loslaten wat al jaren vast zit.
Ik ben heel blij met de sessies. Viktoria is een heel fijn persoon. Ze legt alles rustig en duidelijk uit. Ben erg tevreden.

- Martina Wigman

Wat een bijzondere en mooie ervaring heb ik opgedaan bij Viktoria met de proefsessie.

Oude emoties direct vanuit mijn onderbewustzijn loslaten door middel van lichaamseigen trillingen en ademwerk. Hiermee kwam ik echt bij de kern! Bij opgeslagen ballast uit het verleden die eruit moest om meer ruimte te maken voor mezelf.


Nog nooit eerder zoiets mogen ervaren. Viktoria legt je alles heel duidelijk uit en begeleidt je goed in jouw proces. Echt een aanrader voor velen!

- Marion van Dinther

De afgelopen 2 corona jaren zijn me niet in de kouwe kleren gaan zitten. Door alle stress en werkdruk erom heen ervaar ik burn-out verschijnselen.

Het toeval wil dat ik Viktoria en René tegen kwam op Facebook. Geen seconde getwijfeld om me aan te melden voor de Ademcirkel. Voor mij was deze ervaring erg verrassend, omdat ik toch graag over alles controle wil houden.

Wat ik niet voor mogelijk heb gehouden, is toch uitgekomen. Door de liefdevolle begeleiding, aanrakingen en prachtige muziek begon mijn lichaam te trillen en al snel reageerde ik hier erg emotioneel op.

Alle "shit" van de afgelopen weet ik hoeveel jaar mag nu losgelaten worden.

Ik ben er nog lang niet... de reis is pas begonnen. Ik vond het een super avond dat smaakt naar meer. Ik kan het echt iedereen aanbevelen die zich vermoeid, lusteloos of depri voelt.

- Dorothé Zweers

Testimonial zonder foto

De proefsessie heeft me heel goed gedaan.
Ik merk dat ik veel dieper kan ademen, beter in mijn lichaam zit en ook mijn kracht kan voelen.
Gisteren trilde ik nog even, maar ik laat dat nu toe in plaats van het tegen te gaan. Kan ook beter op mijn gevoel vertrouwen. Ik heb nog steeds het gevoel herboren te zijn.

- Karla

Testimonial zonder foto

Gisteren heb ik deelgenomen aan een Ademcirkel.

Het was een indrukwekkende ervaring waarbij mijn lichaam de controle overnam en echt even kon ontladen van alle stress, emoties en opgeslagen trauma's. Ik voel meer rust in mijn lichaam en let beter op mijn ademhaling.

Alles wordt duidelijk uitgelegd in een hele veilige setting.

Ik kan het iedereen aanraden!

- Sibel

Testimonial zonder foto

Ik ging zonder verwachtingen naar een Ademcirkel.
Viktoria legt alles duidelijk uit voordat we beginnen. De begeleiding is rustgevend en fijn.

Het is bijzonder om mee te maken wat er gebeurt als je je overgeeft aan je lichaam en emoties niet meer tegenhoudt of probeert weg te rationaliseren. Ik heb na de sessie als een blok geslapen en voelde me een stukje mentale last lichter.

- Anoniem

Testimonial zonder foto

Viktoria legt op een rustige en duidelijke manier uit en neemt de stappen goed met je door. De begeleiding tijdens de sessie is fijn en prettig.

Het is intensief en confronterend om bewust met jezelf bezig te zijn, er kwamen veel emoties los. Door het trillen merkte ik dat mijn lichaam spanning en stress aan het loslaten was. Na de sessie ervaarde ik meer ontspanning, kalmte en vertrouwen. Dank je Viktoria voor deze bijzondere sessie.

- Dominique

Testimonial zonder foto

Dankjewel dat je mij hebt meegegeven dat ik rust en plezier kan beleven in het 'niks' doen. Dat mijn leven van mij is. Dat ik er mag zijn en dat ik mijzelf steeds een beetje beter voel.

Ik voelde mij direct veilig bij jou. Vanwege je professionaliteit en de zorg & aandacht waarmee je alles doet. Het mooiste compliment dat ik je kan geven, is dat jij, als coach en therapeut bereikt hebt dat ik voel dat ik het alleen kan: dat ik mijzelf rust, aandacht en zorg kan geven.

- Anoniem uit Arnhem

Testimonial zonder foto

Ik voelde me direct op mijn gemak. Bovendien is Viktoria goed in wat zij doet. Tegelijkertijd heeft zij oor voor het verhaal achter de mens. Viktoria is authentiek en straalt positieve energie uit.

- Yvette van den Berg

Testimonial zonder foto

Alles klopte! Het heeft me geholpen weer te leren ontspannen. Zeer vriendelijke open benadering waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Bedankt!

- Mirjam Verkade

Testimonial zonder foto

Wat een fijne video’s maak jij! Ik lig al een half jaar thuis met een burn-out en jouw video’s helpen me. Dank je wel.

- Petra van der Sanden