- Zij gingen je voor

Transformaties

Testimonial Erika

Ik had al jaren een benauwd en drukkend gevoel op mijn borst. Bij stress werd dit alleen maar erger. Ik moet zeggen dat ik het eerst best eng vond om deze sessie te ondergaan, maar wat ben ik blij dat ik het tóch gedaan heb. Dat benauwde gevoel is weg, ik kan weer vrij ademen en slaap veel beter.

- Erika Barna

Testimonial Martine

Vandaag was ik voor een Trauma Release & Breathwork sessie bij Viktoria voor nekklachten die ik al jaren heb. Ik vond het mooi hoe ze me begeleidde. Wel moeilijk om je lichaam zijn gang te laten gaan in het ontladen van spanning. Nu na de sessie enorm moe, maar zoveel meer geaard dan daarvoor. De spanning in mijn nek is niet weg, maar wel veel zachter. Het stroomt weer voor het eerst in hele lange tijd. Super bedankt voor de bijzonder sessie.

- Martine van der Meulen

Testimonial zonder foto

De Trauma Release & Breathwork sessie heeft me heel goed gedaan. Ik merk dat ik veel dieper kan ademen, beter in mijn lichaam zit en ook mijn kracht kan voelen. Gisteren trilde ik nog even, maar ik laat dat nu toe i.p.v. het tegen te gaan. Kan ook beter op mijn gevoel vertrouwen.
Ik heb nog steeds het gevoel herboren te zijn.

- Karla

Testimonial zonder foto

Viktoria legt op een rustige en duidelijke manier uit en neemt de stappen goed met je door. De begeleiding tijdens de sessie is fijn en prettig. Het is intensief en confronterend om bewust met jezelf bezig te zijn, er kwamen veel emoties los. Door de oefeningen merkte ik dat mijn lichaam spanning en stress aan het loslaten was. Na de sessie ervaarde ik meer ontspanning, kalmte en vertrouwen. Dank je Viktoria voor deze bijzondere sessie.

- Dominique

Testimonial zonder foto

Dankjewel dat je mij hebt meegegeven dat ik rust en plezier kan beleven in het 'niks' doen. Dat mijn leven van mij is. Dat ik er mag zijn en dat ik mijzelf steeds een beetje beter voel. Ik voelde mij direct veilig bij jou. Vanwege je professionaliteit en de zorg & aandacht waarmee je alles doet. Het mooiste compliment dat ik je kan geven, is dat jij, als coach en therapeut bereikt hebt dat ik voel dat ik het alleen kan: dat ik mijzelf rust, aandacht en zorg kan geven.

- Anoniem uit Arnhem

Testimonial zonder foto

Ik voelde me direct op mijn gemak. Bovendien is Viktoria goed in wat zij doet. Tegelijkertijd heeft zij oor voor het verhaal achter de mens. Viktoria is authentiek en straalt positieve energie uit.

- Yvette van den Berg

Testimonial zonder foto

Alles klopte! Het heeft me geholpen weer te leren ontspannen. Zeer vriendelijke open benadering waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Bedankt!

- Mirjam Verkade

Testimonial zonder foto

Wat een fijne video’s maak jij! Ik lig al een half jaar thuis met een burn-out en jouw video’s helpen me. Dank je wel.

- Petra van der Sanden